Wayward Dawn имаат нов албум

Wayward Dawn имаат нов албум

Wayward Dawn се чистокрвни дет металци од Данска. Пред една недела го издадоа својот нов албум „Haven of Lies“ кој звучи ни повеќе ни помалку ама одлично. Патем, снимија спот за „Sophomania“ од кој можете само да констатирате дека се работи за чистокрвен дет метал at it’s finest!!!