Witherfall имаат нов сингл

Witherfall имаат нов сингл

После одличниот „A Prelude to Sorrow“ во 2018 година, Witherfall пред неколку дена издадоа одличен сингл, веројатно е некаква најава за нов албум, но ќе видиме. Синглот се вика „The Last Scar“ и звучи феноменално. Бујрум.