Witherfall имаат нова песна

Witherfall имаат нова песна

И тоа каква. Во ера на подем на прогресивен метал, еве уште едно дело во таа насока. Е, арно ама ова звучи одлично, моќно, сурово и свежо. Новиот албум на Witherfall, „The Curse of Autumn“ излегува задутре, а во меѓувреме ја слушаме „The Last Scar“, со која го прогласувам короната за умрено.