Witherfall најавуваат нов албум со нов спот

Witherfall најавуваат нов албум со нов спот

Мислам дека на добар дел ви е позната ветеранската екипа Witherfall. Во ноември ќе го издадат својот втор студиски албум „A Prelude to Sorrow“, а како ќе звучи? Ѕирнете го спотот за одличната „Moment of Silence“.