Wombbath имаат нов албум

Wombbath имаат нов албум

Шведските ветерани имаат нов албум кој официјално излегува задутре. Албумот се вика „Tales of Madness“ и има само осум песни, а денес имаме можност да слушнеме дури четири песни од албумот. Одлично дет металско ремек дело!