Wombbath имаат нов проклето добар албум

Wombbath имаат нов проклето добар албум

Wombbath пред десетина дена издадоа проклето, проклето добар албум. Да беше излезен албумов пред 20-30 години ќе речев, „еве лектира“, арно ама денешните околности „не дозволуваат“ такви квалификации. Како и да е, ако некој не ги слушнал никогаш, се работи за дрнч од Entombed, Dismember и плус ред други зачини. Албумот се вика „Choirs of the Fallen“, излезе на 6 март и еве прилика за оние што не го слушнале.