Wvrm имаат нов албум

Wvrm имаат нов албум

Wvrm се дет/грајнд бенд од Америка со доста солидна дискографија, а постојат од 2013 година. Утре официјално излегува нивниот нов албум „Colony Collapse“ кој, според песнава што ја стримуваат, ќе звучи импресивно. Се забележуваат грајндерски класики, што е нормално ама имаат и некој свој многу прљав печат и тоа ми се допаѓа.