Запознајте ги Bull Elephant

Запознајте ги Bull Elephant

Bull Elephant се чуден бенд од Лондон. Свират некаква мешавина од дум, прогресив и дет метал ама сето тоа звучи многу, многу добро. Досега имаат еден албум, а вториот „Created from Death“ официјално излегува задутре. Во моментов имаме можност да преслушаме две одлични песни од албумот. Препорачувам!