Запознајте ги Cryptosis

Запознајте ги Cryptosis

Cryptosis се млади холанѓани, т.е тазе трешери, односно прогресивни трешери. Нивниот прв албум „Bionic Swarm“ излегува кон крајот на март и, види богати, прв албум и одма Century Media. А, да, имаат и спот за одличната „Transcendence“. Вреди да се преслуша.