Запознајте ги Hazzerd

Запознајте ги Hazzerd

Hazzerd се млади трешери од Канада. Млади, односно деца, а веќе имаат втор албум. Hazzerd можеби се зрнце во брановите нови треш бендови но според мене имаат многу да понудат. Слушнете, ќе се уверите. Нивниот втор албум „Delirium“ излезе пред неколку дена, а еве и како звучи.