Запознајте ги Regarde les Hommes Tomber

Запознајте ги Regarde les Hommes Tomber

Regarde les Hommes Tomber се француски блек метал бенд со солидна дискографија, имајќи предвид дека постојат девет години. Како и да е, утре официјално им излегува третиот албум и тоа под етикетата на Season of Mist. Албумот се вика „Ascension“ и носи одлична енергија и мрачна атмосфера. Имаме можност да ја слушнеме втората песна од албумот „A New Order“.