Запознајте ги Shards of Humanity

Запознајте ги Shards of Humanity

Shards of Humanity се одличен и релативно нов американски дет/треш бенд што пука од енергија. Нивниот нов албум „Cold Logic“ излезе минатата недела. Албумот звучи одлично и брутално и мелодично и енергично и старошколски итн итн. Ми се допаѓа продукциската поставеност на вокалот во целата приказна. Браво! Во прилог можете да го слушнете целиот албум.