Запознајте ги Traveler

Запознајте ги Traveler

Traveler се тазе бенд од Канада. Оформени се 2017 а веќе имаат два албуми. Свират хеви (иако и доста треш може да се слушне во сето тоа), а новиот албум „Termination Shock“ им излезе пред речиси две недели. Еве колку добро и старошколски звучи сето тоа.