Запознајте ги Undeath

Запознајте ги Undeath

Undeath се ептен тазе бенд од Рочестер, Њујорк. Интересно е што иако се оформени минатата година за една година успеале да исплукаат 6 изданија (демоа, сплитови, итн тин.) Како и да е, дојде време за сефте албум (деби албум е никаква фраза), кој ако звучи како што звучи песнава за која снимија спот, ќе биде многу жесток. А, да, инаку, свират старошколски дет метал. Албумот „Lesions of a Different Kind“ официјално излегува денес.