Запознајте ги War Dogs

Запознајте ги War Dogs

War Dogs е хеви/спид метал бенд од Шпанија. Бендот е ептен тазе, имаат едно ЕР издание во 2018 година, а првиот албум „Die by My Sword“ официјално излегува утре како независно издание. Звучат одлично, енергично и баш како што треба. Патем, одличен глас. Слушнете!