Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
28
Екстремистите Incantation ја стримуваат насловната песна од нивниот нов албум "Vanquish in Vengeance". Албумот треба да се појави овој месец преку Listenable Records. Уживајте во нападот!!!
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
28
"Everyday Pox" е насловот на новото видео на Napalm Death. Песната се наоѓа на нивниот последен албум "Utilitarian" кој излезе годинава преку Century Media Records.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
26
Легендите Corrosion of Conformity ќе издадат ново EP, насловено како "Megalodon". Изданието треба да се појави на 6 ноември преку Candlelight Records.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
29
Иако албумот веќе кружи на интернет, за оние кои не го слушнале еве им можност. Новиот албум на Neurosis "Honor found in decay" излезе вчера преку Neurot Recordings. "Honor found in decay" можете да го слушнете "тука"
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
31
Грајндерите Pig Destroyer издадоа спот за песната "The Diplomat". "The Diplomat" се наоѓа на нивниот нов албум "Book Burner" кој излезе овој месец преку Relapse Records. Сурово и сирово!!! Браос!!!
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
29
Канадските легенди Voivod го објавија омотот за нивниот нов албум "Target Earth" кој ќе излезе во јануари 2013 година. Албумот ќе излезе преку издавачката куќа на бендот Iron Gang Factory во соработка со Century Media.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
27
Швеѓаните Bloodbound снимија спот за песната "In the name of metal" која се наоѓа на истоимениот албум. Албумот треба да излезе во ноември преку AFM Records. Песнава е ок за утринско кафе и дефекација. Инаку, очекувам Шведска да ги испрати на сле...
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
28
Трешерите Bonded By Blood снимија спот за песната "Crawling in the shadows". Песната се наоѓа на нивниот нов албум "The Aftermath" кој излезе во јули преку Earache Records.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
29
Ретардите Meshuggah издадоа спот за песната Demiurge која се наоѓа на нивниот нов аблум Koloss. Албумот излезе во март годинава преку Nuclear Blast Records.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
30
Fear Factory издадоа спот за The Industrialist. Песната се наоѓа на истоимениот албум кој излезе во јуни преку Candlelight Records.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
28
Канадските метал легенди Anvil ќе издадат нов албум. Албумот се вика "Hope In Hell" и се очекува да излезе во 2013 година. Се уште нема податоци за издавачот.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
31
Се сеќавате на Itself? Се сомневам... Itself свиреа во Скопје годинава и се појавија со интервју на мкметал. Сега не поздравуваат со тизер за спот. Спотот е за песната Haloperidol која се наоѓа на нивниот прв албум Make my suffer short. Албумот е...