Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
30
"We all rage in gold" е насловот на новата песна од Neurosis, која се наоѓа на нивниот албум "Honor found in decay". Албумот треба да излезе кон крајот на овој месец, преку Neurot Recordings. Песната можете да ја слушнете "тука"
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
29
"Cyanide" е насловот на новата песна од легендарните германски трешери Destruction. Песната се наоѓа на нивниот јубилеен албум кој го одбележува триесетгодишното постоење на бендот. Надоаѓачкиот албум се вика "Spiritual Genocide", а ќе излезе во н...
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
30
Новиот албум на Sylosis - Monolith e нивен трет албум и официално излегува на 5 Октомври. Несомнено е дека после Conclusion of an Age, и Еdge of the Earth, Monolith би требало да ги добие сите позитивни критики.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
28
Dethklok издадоа ново видео за песната "The Galaxy" која се наоѓа на нивниот последен албум "Metalocalypse: Dethklok Dethalbum III". Албумот треба да излезе овој месец преку "Williams Street Records".
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
30
"Witchtripper" е насловот на песната за која Down снимија спот. Песната се наоѓа на нивното последно издание Down IV Part I - The Purple EP.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
31
The Carnage Ending е насловот на новиот албум на Sinister, офцијално излезен на денешен ден 28.09.2012 за Massacre Records. Еве што се дешава у новиот албум на лепотаните.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
31
Канадските трешери Voivod ја стримуваат нивната нова песна Mechanical Mind "тука" . Песнава ќе се најде на новиот албум Targeт Earth, кој треба да излези на 21 јануари (Европа) и 22 јануари (Америка).
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
30
"Of Fire, And Fucking Pigs" е насловот на новата песна од Anaal Nathrakh, која се наоѓа на нивниот нов албум "Vanitas". Албумот треба да излезе на 15 октомври, преку Candlelight Records.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
31
Норвежаните Enslaved издадоа официјално видео (аудио плус текст) за песната "Veilburner" која се наоѓа на нивниот нов албум "RIITIIR". Албумот треба да излезе овој месец преку Nuclear Blast Records. Многу бре пеење ова, ја разбирам прогресивност...
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
28
Депра мајсторите Neurosis пуштија душа да слушнеме една песна од нивниот нов албум "Honor Found In Decay" кој треба да излезе на крајот од октомври преку Neurot Recordings. Песната се вика "At The Well", а може да ја слушнете "тука"
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
27
Дет метал ветераните од Њујорк, Suffocation ќе издадат нов албум. Албумот ќе се вика "The Pinnacle Of Bedlam", а треба да излезе на почетокот од следната година, преку Nuclear Blast Records.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
27
Destruction ја објавија листата на песни кои ќе се најдат на новиот албум, како и насловната од изданието. Албумот е насловен како "Spiritual Genocide", а треба да излезе во ноември преку Nuclear Blast Records. 01. Exordium 02. Cyanide 03. S...