Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
40
"Recharger" е насловот на песната од новиот албум на Fear Factory, "The Industrialist". Не знам што е работава ама за 49 секунди никој не може да претпоставува како би звучел албумот. Во секој случај, бујрум.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
44
Новиот албум на Job For a Cowboy, "Demonocracy" е достапен за слушање "тука" Албумот треба да излезе месецов, преку Metal Blade Records.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
45
Јеботе!!! По 25 години овие пак трешаат! Респект! Новиот албум на Exumer, "Fire and Damnation" е достапен за слушање "тука"
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
46
Италијанските стонер дум металци направија спот за песната "Aureum". Не знам дали е до мене ама ова е еден од најчудните спотови што сум ги гледал, плус 12 минути ... Ц, ц, ц... Песната е од нивниот нов албум, "Oro - Opus Primum" кој треба да изл...
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
46
"Saviour" е насловот на песната од нивниот нов албум "Facing Your Enemy" кој треба да излезе кон крајот на месецов преку AFM Records. Песната е достапна "овде"
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
47
"Chosen Time" е насловот на песната од неговиот нов албум, "Plains of Oblivion" кој треба да излезе за неколку дена, преку Century Media. Песната можете да ја слушнете "тука"
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
50
Старциве издаваат краток трејлер од синглот "Phantom Antichrist". Синглот кој треба да излезе на 20 април на колор винил е веќе распродаден. Страшно. Изнаслушајте се треш во наредните 49 секунди, да ве видам.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
48
Ирските блек металци Altar of Plagues издадоа сплит со французите Year of no Light, преку Music Fear Satan/Radar Swarm Records. Материјалот на Altar of Plagues може да го слушнете "овде"
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
47
"Let Them Fall" е насловот на песната од нивниот албум „Lillie: F-65“ кој ќе излезе овој месец.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
45
Шведските хеви металци Sabaton објавија нова песна од нивниот нов албум "Carolus Rex", кој ќе излезе во мај. Видеото содржи и датуми од нивната следна турнеја.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
44
Британците My Dying Bride се веќе во студио. „Во студиото сме од 1-ви април со цел да го снимиме нашиот единаесетти албум. Сеште е рано да се зборува, но работите се одвиваат подобро отколку што очекувавме.“ изјавуваат членовите на бендот. Засе...