Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
59
Новиот албум на Bonded by Blood, "The Aftermath" ќе излезе во јули годинава. Продуцент на албумот е поранешниот гитарист на Soulfly и Machine Head, Logan Mader(Dart Mader Studios). Албумот ќе биде издаден преку Earache Records. Тапанарот на бендо...
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
63
Новиот албум на Ihsahn, "Eremita", ќе излезе во јуни преку Candlelight Records. Во врска со албумот, Ihsahn вели: „Албумот го отсликува токму она што сакам да бидам, музички, со многу простор за динамика и различна експресија. Чувствувам дека ова...
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
56
"Subjected To A Beating" е песна од новиот албум на Dying Fetus, "Reign Supreme". Албумот треба да излезе во јуни преку Relapse Records. За спот ќе се изначекаме, ова видео е лепенка од аудио материјал плус текстот од песната.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
62
Три песни од нивниот албум, "Ruins of Mankind", се достапни "тука"
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
58
Италијанските демони-грајндери ќе го издадат своето ново EP, "Senza Impronte" кое го содржи нивниот најбрз, најагресивен и нај-pissed off материјал. Тоа ќе биде нивното прво издание за Relapse Records.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
67
"Break These Bones Whose Sinews Gave It Motion", е спот од новиот албум на Meshuggah, "Koloss". Режисер на спотот е Owe Lingvall од Village Road Film. Вокалот на бендот Jens Kidman изјавува: "We were high on tacos and sodas when we recorded this...
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
54
Швеѓаните Grand Magus го објавија артворкот за нивниот нов албум "The Hunt", кој ќе биде издаден кон крајот на мај.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
76
Kreator ја објавија листата со песни за новиот албум, Phantom Antichrist. Во листата се содржани и песните кои ќе се најдат на јапонското издание. Disc I 01. Mars Mantra 02. Phantom Antichrist 03. Death To The World 04. From Flood Into Fi...
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
67
Shadows Fall го објавија артворкот за нивниот нов албум, "Fire from the sky". Албумот треба да излезе кон средината на мај, а негов продуцент е Adam D од Killswitch Engage, кој исто така има напишано и неколку песни за "Fire from the sky".
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
70
Новиот албум на High On Fire, De Vermis Mysteriis можете да го слушнете "овде"
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
64
Позабавен спот не можеле да направат. Нема потреба од никаков дополнителен коментар!!! Пиво во рака и play!
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
61
Вокалот на бендот Burton C. Bell го објаснува концептот на албумот: „Протагонистот (The Industrialist) е инкарнација на сите индустрии во облик на автоматон. Механичките, технолошките и воопшто, научните достигнувања, низ индустриското доба водат ...