Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
75
Новиот албум на High On Fire, De Vermis Mysteriis можете да го слушнете "овде"
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
68
Позабавен спот не можеле да направат. Нема потреба од никаков дополнителен коментар!!! Пиво во рака и play!
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
64
Вокалот на бендот Burton C. Bell го објаснува концептот на албумот: „Протагонистот (The Industrialist) е инкарнација на сите индустрии во облик на автоматон. Механичките, технолошките и воопшто, научните достигнувања, низ индустриското доба водат ...
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
62
Neurosis завршија со миксот на новиот албум, кој се очекува да излезе пред крајот на годината. Neurosis се враќаат со албум по речиси пет-годишна пауза. Тие го издадоа својот последен албум(Given to the rising) во 2007 година. Баш ме интересира ш...
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
64
"A Living, Breathing Piece of Defecating Meat" е насловот на песната од нивниот нов албум "Monolith of Inhumanity". Сурово.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
73
Новиот албум на Ministry, "Relapse" можете да го слушнете "овде"
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
75
Американците Prong ќе го издадат својот нов албум, "Carved into stone", во април оваа година. Првата песна од албумот е достапна за слушање "овде"
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
70
"Regain The Fire", е насловот на новото видео на финските мелодични дет металци Insomnium. Ова е второ видео од нивниот последен албум "One for sorrow", кој во октомври 2011 година го издаде Century Media Records.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
84
Бендот изјавува дека албумот ќе биде достапен само 60 часови, затоа не губете време. Кликнете "овде"
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
81
"Wish you were dead" е песна од новиот албум на Overkill, "The Electric Age". Видеото се состои од аудио снимка плус текстот на песната. Новиот албум на Overkill ќе излезе кон крајот на март, преку Nuclear Blast Records.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
73
"99 Percenters" е песна од новиот албум на Ministry, "Relapse", кој треба да излезе на 26 март. Ако се уште има некој кој слуша Ministry, нека ужива во спотот.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
505
Германците Grave Digger, ќе издадат нов албум кон крајот на август, преку Napalm Records. Албумот се снима во моментов, во Principal Studios, во Минстер, Германија. Во врска со албумот, бендот изјавува: „Повторно го пренесуваме духот на ’80-ите ...