MKMETAL

Интересен црн метал

2022-02-11T11:29:26.992Z

Vorga се тазе блек метал бенд од Германија. Почнаа со два сингла и едно ЕР издание, а еве пред неколку дена сефтосаа и со одличен деби албум, Striving Toward Oblivion.*italic text Станува збор за класичен ама доста интересен блек метал со одлични мелодични излети. Во прилог можете да ја слушнете првата песна од албумот, Starless Sky.*

test.jpg