MKMETAL

Се враќаме со холандска дет металштина

2022-01-03T21:58:35.437Z

Апансас нè снема, апансас се враќаме. Инаку, не знам дали сте ги слушнале Bloodphemy ама како и да е, сега ќе ги слушнете. Станува збор за одлична холандска дет метал машинерија, која функционира дваесетина години. Во септември минатата година го издадоа албумот „Blood Sacrifice“, а сега снимија спот за песната „Revelation“.

bloodphemy1.jpeg