MKMETAL

Sabaton имаат нов спот

2022-01-09T14:33:35.809Z

Новиот албум на Sabaton, „The War to End All Wars“ излегува во март годинава. Како најава за албумот Sabaton снимија спот за песната „Soldier of Heaven“. Хитично и химнично ко и секогаш.

sabaton1.jpg