KRISIUN, MALEVOLENT CREATION и VITAL REMAINS! Најава за нов спектакуларен концерт во Скопје.

KRISIUN, MALEVOLENT CREATION и VITAL REMAINS! Најава за нов спектакуларен концерт во Скопје.

После феноменалниот концерт на Vader и Gorgoroth од пред некоја недела, најавен е уште еден одличен настан за крајот на Февруари. Krisiun и Vital Remains ќе ги гледаме по втор пат, а за прв пат Malevolent Creation.

Концертот ќе се случи на истото место (МКЦ), се надеваме во поголемата сала (ако ја довршат до тогаш). За повеќе информации следете го сајтов или евентот на фејсбук

Коментари

Thumb default
Proven

KARTI VO PREDPRODAZBA:

15ti JANUARI – 31vi JANUARI – 500 DEN!!!!!
1vi FEVRUARI DO DEN NA KONCERTOT 600 DEN!!!!
NA VRATA 800 DEN!!!!!

PRODAZNI MESTA:
-MENUVACNICA/CD SHOP "ADITON"
-KAFE BAR "BRAVO"
-IMPACT SHOP