Iced Earth со нов спот!

Iced Earth со нов спот!

Iced Earth, извадија нов спот на песната Anthem од новиот албум – Dystopia. Спотот е сниман во Германија на Европската турнеја.

Може да го ѕирнете овде:

http://vimeo.com/35269976