Cynic - нова песна за превземање

Cynic - нова песна за превземање

Cynic објавија нова песна која ќе се најде на нивното следно издание “Carbon-Based Anatomy” (EP). Песната можете да ја превземете од следнава локација, а за изданието ќе мора да почекате до 11ти Ноември кога истото ќе биде објавено во Европа.

Листата на песни е следна:

01. Amidst The Coals
02. Carbon-Based Anatomy
03. Bija!
04. Box Up My Bones
05. Elves Beam Out
06. Hieroglyph