Објавен насловот на новиот албум на Fear Factory

Објавен насловот на новиот албум на Fear Factory

Новиот албум на Fear Factory ќе се вика “The Industrialist” и ќе биде издаден од страна на AFM Records во мај оваа година.
Вокалот на бендот Burton C. Bell во интервју дадено во јануари 2011 година, за www.skullsnbones.com изјавува: „не ме сфаќајте погрешно, албумот “Mechanize” е добар – јас сум горд на овој албум, но следниот мора да биде подобар од него. Имам планови и сакам да направам целосен концепт на „приказна“ и артворк. Албумот мора да биде сестран. Сигурно ќе има нов албум на Fear Factory во 2012 година.“

Коментари

Mazedonien  ber alles
ArMakedon71

Bas da vidam t.e. slusnam sto iznenaduvanje podgotvuvaat ovojpat.Predhodniot album bese zestok,pa ne bi trebalo i ovojpat da "utnat"!