Iced Earth - преснимување на оригиналната Dante's Inferno

Iced Earth - преснимување на оригиналната Dante's Inferno

Heavy metal бендот Iced Earth кој долго време криеше од јавноста дека следи нешто многу јако и многу епско излезе на виделина. Пред албумот, можете да слушнете нешто и со новиот вокал Stu Block, а тоа е епската песна Dante’s Inferno од албумот Burnt Offerings кој беше издаден во 1995 год.

http://www.icedearth.com/home/iced-earth-re-records-epic-%E2%80%9Cdante%E2%80%99s-inferno%E2%80%9D-gives-it-away-free

На линкот ќе ја проследите целата објава од бендот, а за да не се мачите да го барате линкот за симнување, следето го следниот:

http://www.icedearth.com/dantesinferno

Се надевам дека ви се допаѓа новиот вокал ;)