Alkymist - феноменалност

Alkymist - феноменалност

Alkymist се Данци што свират прогресивен слаџ/дум ама сето тоа звучи пеколно, пеколно добро и моќно. Нивниот втор студиски албум „Sanctuary“ официјално излегува денес, па за таа цел имаме можност да слушнеме едно песниште.