Enslaved имаат нов спот

Enslaved имаат нов спот

„Utgard“ официјално излегува на 2 октомври, но Enslaved се одважија со нов (снежен) спот. Песната се вика „Jettegryta“ и звучи одлично, што значи добар албум на повидок.