Fleshgod Apocalypse снимија нов спот

Fleshgod Apocalypse снимија нов спот

Fleshgod Apocalypse снимија спот за синглот „Monnalisa“ кој излезе во декември минатата година. Спотот филмски, а песната (како што знаеме) светска. Бујрум.