...и малку бесна музика...

...и малку бесна музика...

Pyrrhon се технички дет метал бенд од Бруклин, Њујорк и свират забегана, бесна музика. Задутре издаваат нов алвбум (Abscess Time), па затоа не е лошо и да слушнете нешто троа поинакво.