Интересен мелодичен блек метал

Интересен мелодичен блек метал

Yoth Iria се мелодичен блек метал од Атина. Пред три дена го издадоа својот прв албум „As the Flame Withers“ и веднаш снимија спот. Одлични звуци, проверете ги.