Kataklysm имаат нов спот

Kataklysm имаат нов спот

Песнава морав да ја преслушам трипати за да разберам што се свири. Можеби и од дремката ми е ама првиот пат пренизок штим слушав само галамење. Посетнем заклучив дека (штимот настрана) Kataklysm почнале да се „реформираат“ ама не доволно, сепак. Во песнава има доста џентови и брутал(ов)и, но и нивните карактеристични мелодичности. Океј е песнава ама ќе почекам да излезе уште нешто. Како и да е „Unconquered“ излегува во септември па ќе видиме за што станува збор.