Korpiklaani имаат нов спот

Korpiklaani имаат нов спот

Korpiklaani најавуваат нов албум со нов спот. Волку не сум се израдувал на нивна песна никогаш. Албумот се вика „Jylhä“ а ќе излезе дури во февруари следната година. Ама за веста да не биде површна, фаците си снимиле и спот (добар, ко и секоаш, во нивен стил). Патем, ја слушаме феноменалната „Leväluhta“.