Лудаци од Њујорк

Лудаци од Њујорк

Првпат слушам за бендов, а постојат од 2005. Јебига. Imperial Triumphant се буквално лудаци, јас не знам како да го стеснам жанров во неколку термини. На крајот на краиштата, нема ни потреба. Ова мора да го слушнете, зашто е ненормално. Фаците имаат опасно добар спот за песната „Atomic Age“, а нивниот нов албум „Alphaville“ официјално излегува задутре.