Membaris имаат нов албум

Membaris имаат нов албум

Германскиве блекери издале нов албум минатата недела, така што сите „засегнати“ страни бујрум. Албумот се вика „Misanthrosophie“ и изобилува и со други рабоќе освен блек метал, што го прави уште поинтересен. Во продолжение имате можност да го преслушате целиот албум, па да си „пресудите“.