Новиот албум на Vader излегува на 1 мај, а еве и како звучи

Новиот албум на Vader излегува на 1 мај, а еве и како звучи

„Solitude in Madness“ излегува наскоро, а Vader одлучија да снимат спот за втората песна од албумот „Into Oblivion“. Песната е експлозивна до коска, немам коментар. Одлично!!!