Одличен амбиентален блек метал

Одличен амбиентален блек метал

Karg е бенд од Австрија зад кој стои само еден човек и како бенд/проект постои од 2008 па наваму со одлична дискографија. Минатиот месец издаде нов албум кој е беспрекорен. А еве и како звучи сето тоа.