Одличен блекерски треш од Норвешка

Одличен блекерски треш од Норвешка

Ormskrik се треш метал бенд со изразени блекерски виулици. Нивниот нов self titled албум (инаку втор по ред) официјално излегува утре, а од она што може да се слушне, слободно може да се каже дека се работи за одличен бенд. Многу добро „спакувано“, секоја чест.