Одличен старошколски стонер метал

Одличен старошколски стонер метал

Баш како што треба! Во духот на постарите класици (ко на пример Entombed) но и малку посуптилно. Стонер, да, ама и дет метал. Станува збор за Финците Black Royal (малку кафанско имево, а?), чиј нов албум „Firebride“ излезе пред две-три недели и звучи многу моќно.