Paradise Lost имаат нов спот

Paradise Lost имаат нов спот

Новиот албум на Paradise Lost, „Obsidian“ официјално излегува денес, па тоа го крунисуваат со спот за првата песна од албумот „Darker Thoughts“. Вака, на прва, песната ми звучи одлично, е арно ама солажата дава сосема друга димензија на целата песна. Не само композициски туку и аранжмански…