Temple of Dread имаат нов албум

Temple of Dread имаат нов албум

Temple of Dread се тазе германски дет металци. Микс од Asphyx и Master донекаде ама звучат многу добро. Нивниот втор студиски албум „World Sacrifice“ излегува за три дена, а во меѓувреме имаме прилика да слушнеме две одлични песни од него.