Testament снимија цртан филм за „Children Of The Next Level“

Testament снимија цртан филм за „Children Of The Next Level“

Минатиот месец имавме можност да ја слушнеме премиерно, а денес, еден ден после официјалното излегување на „Titans of Creation“ имаме можност да го видиме новиот анимиран спот за песната. Бујрум!