Unleashed - видео за "Odalheim"

Unleashed - видео за "Odalheim"

Не, не е спот!
Видеото е аудио плус текст од песната “Odalheim” од истоимениот нов албум на Unlashed кој треба да излезе месецов, преку Nuclear Blast Records.