Venomous Concept најавуваат нов албум

Venomous Concept најавуваат нов албум

Ветераниве најавуваат нов (четврти) албум за август годинава. А имаме можност и да слушнеме како звучи. Бесно! Инаку, за оние што не ги знаат, Venomous Concept свират старометалштина, и тоа одлична.