Witches Hammer навистина воскреснаа

Witches Hammer навистина воскреснаа

Witches Hammer се треш бенд од Канада, оформени 1984 година и до 1987 имаа три демоа и едно ЕР. После тоа ги снема до 2003, а потоа од 2003 до 2020 се маткаа со компилации и ЕР изданија, за годинава (на почетокот од април) да го издадат одличниот „Damnation Is My Salvation“ кој звучи старски, да, но освен треш има и дет метал, па и многу чудно-интересна „продукција“. Еве како звучи.