Запознајте ги Pile of Priests

Запознајте ги Pile of Priests

Pile of Priests се старошколски дет/треш бенд од Америка. Не знам зошто ама има некои призвуци и моменти кои ме потсетуваат на Quo Vadis (што е комплимент). Како и да е, Pile of Priests утре официјално го издаваат својот втор self titled албум. Од она што може да се слушне од „Exile unto Divination“ изгледа дека станува збор за многу добар албум. Секоја чест, одлично!