Видео од новиот албум на Iced Earth

Видео од новиот албум на Iced Earth

Пуштено е новото видео на хеви метал бендот Iced Earth од песната Dystopia, првиот сингл од истоимениот албум.

Се надевам ќе ви се допадне! ;)