Megadeth маскирани настапија на "Jimmy Kimmel Live"

Megadeth маскирани настапија на "Jimmy Kimmel Live"

Вчера вечер по повод “Ноќта на вештерките” Megadeth на популарното late-night шоу на Jimmy Kimmel настапија маскирани.

Четворката која за оваа пригода носеше имиња Frankenstaine, Dave Wolfenson, Shawn Of The Night and The Phantom Of The Brodera ја свиреа Public Enemy No.1 од албумот TH1RT3EN кој официјално излегува денес.

Коментари

Bananaman1
BANANAMAN

Dave Jesustaine of Megachrist